tisdag 15 februari 2011

Foppa, Pungar & Avfettning!

Alice fick ta en extra ledig dag idag...så att hon garanterat är frisk till helgen när Freddy och jag ska lyxa oss på hotell i Malmö. Och i vanlig ordning ångrade jag detta beslut redan vid nio-tiden idag. "Mamma, vad ska vi göra idag? Jag har tråkigt"  HUR kan man ha tråkigt redan klockan NIO på morgonen! Jag har inte ens öppnat ögonen klockan nio på morgonen! Vänta bara!! Du ska nog få se på tråkigt Alice! ;)

Vi gick upp, åt frukost och klädde på oss. Halv tio: "Mamma, vad ska vi göra NU då?! SKA vi inte göra något på hela dan!? Jag vill FAKTISKT göra något kul mamma!" *suck* Jag föreslog ett besök på biblioteket, stadsbondgården i Halmstad, en sväng på stan, åka till lekplatsen, Vilsestigen eller en promenad ner till stranden. Då säger hon "Men mamma, det finns ju inga semlor på stranden!" My girl! ;) Så det blir nog en sväng in till stan i alla fall, yeyh! DÄR finns det minsann Wiener-Semlor - och det har jag inte hunnit prova än!


Jag satt nyss vid datorn och kollade på Foppas sorgliga avskedstal ifrån presskonferensen igår. Då kom Alice fram och frågade vad jag tittade på och jag svarade: "Jag kollar på den här killen som är Hockeyspelare och som är ledsen för att han ska sluta spela Hockey."

Alice: "Varför ska han sluta då om han blir leden?"
Jag: "För att han har ont i foten."
Alice: "Men då får han väl ta ett plåster mamma? Har han inga pengar?"
Jag: "Det hjälper nog inte med plåster gumman. Han får ont varje gång han spelar Hockey."
Alice: "Men...han kan väl spela golf? Eller åka bil istället? DET kan han väl göra med foten?"
Jag: "Ja, det kan han ju."
Alice: "Då får han FAKTISKT sluta gråta nu. Han kan ju pussla...med mig!?"
Jag: skrattar och säger "Ja, det kan han ju göra. Det hade han nog tyckt om!"
Alice: Men mamma, sluta! Det är ju ingen RIKTIG människa - han är ju bara en Hockeyspelare."

Det går en stund, sen kommer hon igen: "Mamma, kan den där pojken äta eller?"
Jag: "Ja, han kan äta, han har ju bara ont i foten." (lite trött på diskussionen)
Alice: "Vad kan han MER göra då? Kan han kasta boll kanske? Kan han prata??"
Jag: Ja, gumman, han kan göra allting. Gå in på rummet nu, så kommer jag in snart!"
Alice: "Men mamma!! Har han ingen pung heller!?"
Jag: Men herregud, det tror jag nog att han har! *skratt*
Alice: Men DÅ kan han ju leka med DIG mamma! Som pappa! Han har ju också en pung!!"

Ja, I WISH - men jag antar att då sätter väl flickvännen ner foten IGEN! Jaja, troso...eller förlåt - HATTEN av för Foppa! Nu får du minsann bli en stjärna på hemmaplan istället! Hoppas bara inte Foppatofflorna går i graven med din karriär - vad ska då vi svenskar ha på fötterna maj-september?!Slutligen måste jag tipsa om en SPA-behandling för HALVA PRISET !
Det HÄR får man bara inte missa! Guldbehandling, skrubb OCH avfettning - kan man begära något mer för 95 kronor!?Ha en härlig tisdag alla! Och TACK för alla fina kommentarer i bloggen! Sträcker på mig ett par centimeter tills jag inser att det gör ont överallt och sjunker ihop till en slapp hösäck igen! haha

//Meekatt.

6 kommentarer :

 1. JAG TROR SERIÖST ATT JAG DÖR!!! ALICE ALLTSÅ!!!

  HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAA!!!

  Mitt favoritcitat idag ÄR den här diskussionen:

  "Alice: "Men mamma!! Har han ingen pung heller!?"
  Jag: Men herregud, det tror jag nog att han har! *skratt*
  Alice: Men DÅ kan han ju leka med DIG mamma! Som pappa! Han har ju också en pung!!""

  HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAA!!!

  HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAA!!!

  HAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAA!!!

  Fy FAN vad barn är UNDERBARA! Ska ni till stan? Då får ni höra av er. Och sen vill jag ju träffa din dotter med.

  Är allt bra med er? Går graviditeten som den ska? Hoppas, hoppas!

  KRAAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAR!!!

  SvaraRadera
 2. Din dotter är fantastisk! Och du med Malin! Skrattar så jag får kramp, igen! Bara älskar din blogg!!

  SvaraRadera
 3. Hahaha, älska barns kommentarer! ^^

  SvaraRadera
 4. Haha, vilken kul konversation ni hade! Haha, ungar alltså :D

  Kyrkan är fotad i Ouro Preto, en liten stad/by utanför Belo Horizonte i Brasilien. Otroligt vackert ställe, där skulle jag lätt kunna spendera en halv livstid!

  Och ja, det där med snabbmakaroner känner jag till alltför väl..har varit standard här hos oss :/

  Kul blogg, tror minsann jag addar dig på bloglovin! Gillar bloggar som får mig att skratta lite :D

  SvaraRadera
 5. ~ ♥ Lovely Kidz ♥ ~15 februari 2011 20:02

  Åh, wiener semlor som är så attans gott. Själv har jag inte fått någon sån i år :( Måste nog åtgärdas till imorgon ;)

  Härlig spontan liten tjej ;) hahaha

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 6. HAHA,
  Snart har du allting i Stereo...fniss

  Arghh...Varför finns det inga semlor på hotellet...suck.
  Vill ha nu juh.
  Elakt gott.

  /Anondoderorsos

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!