onsdag 23 februari 2011

Filmtips, Jobbcoacher & Korvar!

Jag måste rekommendera en jätterolig film - Due Date! En klassisk "Roadtrip/Katastrof-film" - men humorn håller hela vägen och den funkar skitbra till choklad! Se den!Lite Nyheter:

"Fiasko för jobbcoacher" - Arbetsförmedlingen informerar att "Arbetssökande som har haft jobbcoachning har fått praktikplatser i något större omfattning, men i något mindre omfattning ett arbete jämfört med arbetssökande som inte har haft jobbcoachning". Lysande satsning av vår regering! 3 miljarder kronor har avsatts för denna fantastiska insats för oss arbetssökande - TACK! Nu är det alltså SVÅRARE att få jobb...MEN vi får "ett individuellt utformat stöd".
På nyheterna låter det som att det är coacherna som kräver individuellt stöd - man ska vara beredd på att plocka upp deras papper, resa till månen med dem och torka dem i r'ven! JAG behöver SEMLOR i väntrummet på arbetsförmedlingen, en jobbcoach som faktiskt är smartare än jag och en förståelse för att jag REDAN VET vad jag vill arbeta med. Kostar det extra eller ingår detta i mitt individuellt utformade stöd?

"Paulo Roberto: Ge mig en kvart om dagen och kom iform!" - En kvart? Är det ens lönt att klä av sig för det grabben? Ärligt talat...du skulle stoppat efter "Stockholmsnatt"...det har mest gått utför sen dess!

"Stort fel på Internet i Europa" - Telia har problem med sina servrar och miljoner människor är drabbade av det allvarliga tillståndet "seg uppkoppling". Katastrof! Hoppas innerligt att dessa miljoner människor åtminstone kommer åt min blogg!?

"Rugbystjärnan fångar korven - utan att se den" - Nähä!? Är det SANT!! Fångade han korven!?!? Jag MÅSTE ta en paus...och försöka ta in detta. Aftonbladet bjuder oss alla på bildbevis av denna fantastiska korvfångst! Hela Libyen vibrerar - men vad fan gör det när Nya Zeelands rugbylandslag kan fånga korvar - utan att se dem?!! Wiiiiih!!Om tio och en halv timme ska jag och Alice till tandläkaren...kanske dags att jag börjar förbereda mig mentalt...Natti natti!

//Meekatt.

4 kommentarer :

 1. Jo, jag kom åt din blogg trots att internet är eller har varit ovanligt segt ikväll.

  SvaraRadera
 2. Haha, vilken jäkla tur!! ;)

  SvaraRadera
 3. Filmen är kanon, såg den förra veckan. Filmen med korvfångarna var dock roligare, haha!

  /Emil

  SvaraRadera
 4. Var får du allt ifrån? Älskar dina uppdateringar!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!