onsdag 9 februari 2011

Dyngkåt, Pornografi & Familjeliv!?

Ja, jag är ju inte direkt känd för att vara en "läsare". Jag har läst max 4 böcker under min livstid...och en jäkla massa H&M-kataloger iofs! MEN däremot skriver jag en massa...mest skit i och för sig (som ni ju märker) - MEN man kan ju inte va bra på allt! Det roliga är...att när jag då FÅR en bok i julklapp - lite oväntat med tanke på att jag inte läser...så får jag den här:...och när Freddy - min stackars man...som inte heller läser (annat än nördiga Dator- och Tekniktidningar) får en bok - blir det den här...också i julklapp:


Då är frågan...vad säger detta om oss? Eller vad säger detta om de som gett oss böckerna?! Utstrålar vi porr och snusk...eller total brist på just detta?! Herregud, hur ser folk på oss egentligen?! Vi har en 3-åring i "mittellen" i sängen! Hade Freddy varit utrustad som Ron Jeremy hade utrustningen fan fått ligga i spjälsängen!! Alla FYRA får inte plats! Och hade jag varit dyngkåt hade jag inte haft tid att blogga...hm?!

Men tack finaste Anders och Henrietta! Och tack för en toppenkväll igår! Började kanon med god mat, julklappsutdelning och födelsedagsfirande...urartade tyvärr med äcklig tårta, pärlkrig och blodbad - men mysigt hade vi! Hoppas blödningen slutat...och att ni vill komma tillbaka...hahaha.

Slutligen - åter till debatten om ny Partiledare! Ska vi inte ta och överväga en gammal räv? Jag menar...han vet ju vad det handlar om:
//Meekatt.

3 kommentarer :

 1. Hej... Allt bra?
  Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!

  Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

  Ta hand om dig =) Kramar // Millah

  SvaraRadera
 2. ~ ♥ Lovely Kidz ♥ ~9 februari 2011 07:15

  Tack för titten hos mig =)
  Lycka till idag med bilen!

  SvaraRadera
 3. Tja eller ska jag säga Whiiii!!!
  Ville berömma för MKT BRA inlägg!
  Inte bara S.P...?
  -Vadå?
  S-nuskt & G-öran Persson
  Hahaha!
  //F

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!