tisdag 8 februari 2011

"Malin Birgersson + Naken"

Jaha, då har jag alltså ÄNTLIGEN fått ett plommonträd!! Ett jättestort och fint träd som brukar stå och skratta åt mig inne på grannens tomt  - FULLPROPPAT med stora röda goda plommon! Imorse när jag vaknade - låg det i min trädgård - tadaaaa!? Där fick jag så jag fes! Alice kommentar - "Mamma, du får FAKTISKT sätta tillbaka trädet innan han kommer hem!!"NYHETER:

Ja, jag VET att det inte är roligt...men i min hjärna är det liiite kul:  "Kärlekshyllningen slutade i tragedi - 29 åring överkörd" - Det var väl själve fan! När en man för en gångs skull ska göra något romantiskt...så blir han ett Roadkill?! Bara ett tips till alla karlar där ute - ett SMS räcker! Vi förväntar oss inget storslaget! Så nej, gör det inte så krångligt för er...vi VET ju att ni inte klarar av att ha båda bollarna i luften samtidigt iaf!

"Foppa: Det har varit ganska negativt i Sverige!" - Va?! Annars är ju vi svenskar kända för att va otroligt potitiva...och för att glädjas åt andras framgångar!!?

"Så pratar du sex med din tonåring" - NEJ!! Vill du veta ngt om sex så får du fan ta reda på det själv! Det är inte ditt barns uppgift att lära dig nya akrobatiska övningar för att hålla ihop ditt äktenskap! Usch!

"SD-ersättare dömd för förtal: inte kriminellt" Sverigedemokraten William Petzäll ska ev. ta timeout från riksdagen efter helgens lilla TV-skandal och då kan22-årige Markus Wiechel från Norrköping ta hans plats. Hanär dömd för att ha förtalat en politisk motståndare i sin blogg. - Eeeh...*host*...dömd för vadå?! Grabben är ju knappt byxmyndig - än mindre straffmyndig...och HAN ska in i Riksdagen? Hans ringa ålder oroar mig mer än hans ringa förstånd! JAG skulle då aldrig säga ett ont ord om någon annan i MIN blogg! (*asg*) Vad krävs egentligen för att få in en fot i den där Penis-salen!? JAG vill också vara med och leka!!

"Kommunchefens bil felparkerad i en månad!" - Laholms kommunchef Nils Danred har haft sin bil felparkerad - i en månad! HERREGUD!! TACK Hallandsposten för att ni informerade oss om detta!! I Laholm har vi GRATIS parkering, vilket gör det extra intressant! NU kan jag äntligen sova gott...tack!

"Svenskar skalar norska bananer" - Det HÄR är konstigt! Idag skriver alla tidningar om "skitjobben" som våra svenska ungdomar tar på sig - i Norge! "Skandal", "Ap-jobbet"..."inte ens norska ungdomar vill göra jobbet"... Men hallå!? INGEN reagerar på att det växer bananer - i Norge!?

"Skoluppgiften: Skriv om sex med inlevelse" - Men har ALLA vuxna slut på fantasi!? Nu får ni för fan ge er! Köp en porrtidning  eller ladda hem en film som vi andra gör..!? Sexualundervisningen i Tomelilla har ju spårat ur totalt! Min biologi-lärare Anna-Lisa Kisawi hade DÖTT om hon fick in en uppsats med riktiga könsord! Nej, där gällde gamla hederliga overhead med tecknade bilder på PENISAR...och medan bilderna "offentliggjordes" för oss - gick hon minsann och kopierade! Resten listade vi ut på Ekebo!

"COOP säljer okontrollerad fisk" - Ja vafan - You Go Fish!!

Nu över till något mycket viktigare - min blogg!

Den senaste veckan har antalet följare på Bloglovin och Blogkeen ökat rejält och Wiiiiiih(!) säger jag! Tack! Har klättrat ifrån plats 387 till plats 85 - yeyh! En del "nya" läsare har hittat in via google.se genom följande sökord:

 • "Meekatt" - ja, det är ju jag det! Säkert ngt gammalt "mirc-ragg" som letar efter mig, hahaha.
 • "Malin Birgersson + naken" - Men! Vi har ju pratat om det där! Vi ville ju inte se det!!
 • "Kutte Bög" - Tänk att man söker på honom!! Haha, lite kul!
 • "Blondinbella + porrfilm" - Och då kom man till MIG? Eeeeh...ok!
 • "haha naken liten snopp" - Men vännen! Det ÄR inte storleken...eller jo...det var det ju! *kram*
 • "Åkesson idiot" - Välkommen!
 • "Fulla skåningar" - hahahahahahaha
 • "Bulimiker" - Vafan! LÅT MIG VA! Jag är gravid och BEHÖVER mina semlor!
Nej, dags att plugga inför morgondagens tenta! Dessutom ska jag besiktiga mitt biega Kinderägg imorgon förmiddag - hjälp!! 
NÅDE den som anmärker på min bil!!

//Meekatt.


5 kommentarer :

 1. HAHAHAHAHA - Otroligt kul att se hur folk hittar din blogg! Jag bara älskar den! Lycka till med bilen imorgon! ;D

  SvaraRadera
 2. Kommentar överflödig men du har en KLOK dotter!!!

  HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHA!!!
  Kramaar i miljardtals, var det inte så att bingolotto delade ut "miljarder" (tänker på reklamen)

  SvaraRadera
 3. Jättebra blogg! ;D

  SvaraRadera
 4. hehehe smart men inte tillräckligt.....gulp

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!