onsdag 26 januari 2011

Vinst, Nyheter & MMA

MÅSTE ju börja med att skryta med att jag lyckades pricka in resultatet 27-24 igår och förvandlade 20 kr till 2 200 kr!! Wohooo - hur coolt är inte det!? Jag som måste köpa mig en ny laptop - sliter ju ut min gamla med allt bloggande, haha. Nu har jag till en halv - yeyh! Freddy som satt i vinterträdgården hela matchen och sysslade med annat (viktigare än att heja på grabbarna??) kom till och med springandes när det var tre minuter kvar och hjälpte mig skrika på domaren att han skulle "STOPPA MATCHEN!!". Lillebrors stöd hade jag live via Facebook: "Kommer aldrig hända Malin. Sverige gör inte 22 mål ens!". NÄHÄ?? ;) Och ja...förlåt Sverige...men det var ju liiite väntat. Ni kämpade på bra!


Nu är det mycket som händer - självklart ska jag uppdatera er:

"Kamprads utbrott i TV - Ikea-grundaren till attack mot SVT-reportern: "Hur kan du ställa såna jävla idiotfrågor?" - Men hallå!! En korv med bröd UTAN korv för samma pris! Det ÄR inte ok!! Tack SVT för att ni hjälper mig i kampen mot korvavgiften! 

"Galet bråk om stenar" - och jag fattar fortfarande ingenting. Har de tagit bort rökeriet?!

"Toyota återkallar 1,7 miljoner bilar" - herregud Freddy!! Tänk om de kommer efter din rostiga lilla pärla av 1800-talsmodell?! Den har säkert en antikvärde som de vill åt!! TA UT MINA BRILLOR omedelbart ifall de kommer och hämtar den!! (Och chokladen i handskfacket!)

"Obama lovar att fixa jobb till USA" - Perfekt! Då var det löst!

"Jag ser ett stort problem med att vi idag inte har någon kännedom om hur pass utbredda islamistiska attityder är i Sverige". - Men lille vän! Nu hade du minsann hoppat i fest-byxorna igen och tagit på dig den stora kavajen! Ta och packa en liten Fjällräven-ryggsäck med lite varm Oboy, en banan och ett par Mariekex och ge dig ut i verkligheten! Har bestämt för mig att andra partier ibland sticker ut nästippen i "Svensson-zon" för att bilda sig uppfattningar och kännedom - och det kanske inte är så dumt? Rosengård är ett nöjesfält som har öppet året om - dygnet runt! Och tänka sig - de har fritt inträde! Ut i världen med dig, allas våran lilla blåsippa och se dig om! För att använda ett utav dina egna fina långa ord - "beröringsångest"?! Välkommen ut!

"Samma storlek - olika stora" - Jag VET!! Hur sjukt är inte det!! Edyta och jag har EXAKT samma jacka ifrån Lindex och ändå kan jag inte knäppa hennes!!? KAN iofs bero på att jag målade över X.et innan L:et med svart penna i min jacka - men ändå!?! De är PRECIS likadana!?


Nej, nu ska jag hämta Alice på dagis. Idag ska vi åka till skjutbanan och lära henne hantera ett vapen. Tack Helsingborgs Tingsrätt för att ni upplyste oss småbarnsföräldrar om att vi bör byta ut Skogsmulle och Simskolan på söndagar mot Paintboll och Mixed Martial Arts! Lysande!

Over and out!


//Meekatt.

8 kommentarer :

 1. mm, svarta änkan.....;-)

  /Fia

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHAHA Du är helt underbar Meekatt!! Beroende av dina nyheter! Vi läser dem högt på fikat på jobbet! ;D

  Dina kommentarer angående Åkesson är hysteriskt roliga!

  Erika m. arbetskamrater!

  SvaraRadera
 3. För sjutton! Ta toyotan till antikrundan...Knut Knutsson kan behöva något nytt gammalt att olla upp....
  /Duden
  - som vill ha grädde på allt!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur för mig att du vann pengar till ny dator! Nu när jag precis håller på att arbeta upp ett Meekatt-beroende skulle det inte vara vackert om du vart tvungen att sluta blogga!

  SvaraRadera
 5. Aw grattis vännen! Så glad jag blir för din skull, och bara för din skull, här:

  http://www.youtube.com/watch?v=QokqOb4_6rM&feature=list_related&playnext=1&list=ML4oVf-d_DwKDV1_5F2n8FSdVerPLtHhJ0

  Änglahund live av allas våran älskade Hasse! <3

  OCH STORT GRATTIS till din vinst! Så det är SÅ du fixade http://www.rondellflickan.se/ för det är väl det du valde? Annars blir jag lite besviken i brallan, Hahahahaa!!!

  Nu ska jag sova!!! Natti natti finaste!!!

  Din BLOGG är bäst, jag har rekommenderat den till ALLA som jag känner!!!

  KRAMAR i MASSA <3

  SvaraRadera
 6. Tack, de tycker ja mä - jag har gjort den själv :)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 7. Hahahaha:) Grattis till vinsten!!

  Ja, visst blir man som du säger "besatt". Tur man har förstående män, med lite humor!!

  Ha en fantastisk dag!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!