söndag 23 januari 2011

Vargar, Naket & Godis

Lovade ju lite uppdatering på Nyhetsfronten - här kommer den -My way:

"Nuder kommer att bli tillfrågad" - Ja, men det var väl ett jäkla tjat om Nuder?! Han har sagt NEJ - låt honom va nu! Ett nej är ett nej och det gäller även (ett) Nuder! Usch!

"Skrämde vargar - med Hårdrock" - Jägarna har svårt att acceptera förbudet men tar nu till nya medel. Maria Wetterstrand känner sig därmed besegrad i Varg-frågan och startar åter upp sin nerlagda blogg i ren protest - "More Green Day for the Wolves". Snälla - var rädd om våra vargar! Deras utbredning och populationsutveckling ligger i linje med Miljöpartiets utbredning - och både vargar och Miljöpartister borde självklart fridlysas omedelbart!

"Skulle slå Ekdal - träffade domaren" - Men det var ett bra slag Silvia! Nästa gång träffar du!

"Johnossis: Det är skitkul att spöa Kent" - (hahahahahaha, nähä???!)

"Fritid? Då tvättar jag" - Ja, jag och Fredrik Reinfeldt har ju mer gemensamt än man kan tro! Häromdagen laddade jag (till Freddys stora förvåning) en maskin tvätt i all hast. Till saken hör att jag inte tvättat mer än ca 10 maskiner på 11 år - Freddy är en jävel på att tvätta och jag tycker det är PEST! Men nu gjorde jag det! Precis innan jag skulle trycka på "ON" kom Freddy in i tvättstugan med en tröja i handen och sa "Vad tvättar du för färg?" Eeeh....? "Va? Det är bara en massa svart. Ja, och din nya vita skjorta!"
Ja, den blicken jag fick! Var nästan i klass med mammas! Freddy - Malin: 1-0.

"Naken man besökte Mc Donalds" - Uddevalla! DÄR skulle man bo! Och allvarligt - han skulle bara säga "hej". Det är väl ingen Big Deal?!

"USA dansar med drakar" - Det är en sak att kritisera offentliga personer - men att gå till attack mot deras oskyldiga respektive och kritisera deras utseende är lågt! "ALLA ÄR FINA" lär vi Alice - ALLA! Och alla kan vi ju ha en "Bad Face-day"!?


Imorgon ska jag städa bilen! Freddy är fortfarande i chock efter dagens biltur till IKEA då han fick köra mitt biega Kinderägg av 2006 års modell. "VAR KOMMER ALLT GODIS IFRÅN?" Eeeh...? Va? "Vart jag än tittar eller var jag än sätter händerna - så finns det godis!" fortsatte han. Okej, på golvet ligger det tydligen en massa chokladpapper, ca 5 tomma kaffemuggar ifrån Mc Donalds och i dörren finns det en öppnad påse "Gott & Blandat" (för krislägen!). I myntfacket finns det ett halvätet Dajm och det kan faktiskt rädda en "hämta på dagis-kris"! I "mittfacket" mellan sätena där fram (där normala människor har solbrillor och skivor) fanns det visst en halvtom Mc Flurry-bägare...DEN hade jag ju tänkt slänga...sen! Jag är gravid - Låt Mig Va! ;)
När vi kom hem öppnade jag dörren till Freddys bil för att få ngt att "hämnas med". Där låg en isskrapa. Freddy - Malin: 2-0

Nej, nu ska jag se om jag kan sätta en lampskärm på huvudet inom 60 sekunder. DET måste ju va bra att kunna!?

Och såklart - BRA JOBBAT IKVÄLL SVERIGE!
 Fasen vad bra ni är!!

//Meekatt.

3 kommentarer :

 1. JAG HAR LÄST IKAPP!! *puh*
  /Duden

  SvaraRadera
 2. Gillar bloggen :) Men det vore lite kul om man fick se vad läsarna tycker, en omröstning då och då kanske? Själv använder jag www.valresultatet.se , gett mig lite fler läsare och gjort att jag kan bättra mig :) Kanske fungerar för dig med?

  puss
  /Johanna

  SvaraRadera
 3. Duden: Hahaha, stackars dig! Skönt att ha dig här! ;)

  Johanna: Ja, jag ska absolut kolla in det! Tacksam för alla tips!! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!