måndag 10 januari 2011

Måndag, Träning & Blåbärspaj!

Ja, då var det måndag och dags att "ta tag i vardagen"...

...och det innebar tidig morgon, vinka hejdå till Kravallis som ÄNTLIGEN skulle tillbaks till dagis efter en låååååång ledighet! Vi var alla glada imorse men ingen erkände hur trötta vi egentligen var på varann efter jullovet. Men man såg det i allas ögon! ;) Alice vände sig om vid brevlådan och skrek "Hejdå mamma, Hejdå Bäääbisen och HEJDÅ GUMPEN!!" Haha, mammas tös! Hon har ju humor i alla fall!
 Ja, sen var det dags för steg 2 - gymmet. *suck* Jag var "smart" och lurade mig själv igår kväll genom att skicka ett SMS till Edyta där jag lovade hämta henne klockan 09,00 imorse. Ingen återvändo! *suck* Så det var bara att pressa ner min svullna bebismage och mina numera nästan komiskt stora ballonger i träningskläderna...och det var f-n ett träningspass bara det! HÄR måste jag ha förbränt minst tre-fyra rutor Geisha?Sen var det bara att skrapa rutorna på mitt biega Kinderägg av 2006 års modell, hämta Edyta och gasa mot stan. Det är ändå skönt att träna med någon som är PRECIS lika motiverad som en själv! *asg* Men ja, en timme på löpbandet...blodsmak i munnen...ont i vaderna...håll i sidan...ont i magen - VEM tycker detta är skönt?! Skjut mig!
Ikväll har jag firat min "duktiga morgon" med Blåbärspaj & vaniljsås - yeyh! Och DET var gott! Klämde i mig tre rutor Geisha också när jag värmde pajen (men dessa hade jag ju "tillgodo" efter morgonens påklädning). Vägning på torsdag hos Barnmorskan, men det är lugnt...jag drog till med en "Tiffany-kommentar" på första invägningen och sa att jag var 2,47 m lång så mitt BMI är absolut INGET problem!


Nu sover lillfisen och imorgon blir det en tur till finaste Jossan och hennes små troll! Dagis valde nämnligen att lägga en "planeringsdag" 2:a dagen på terminen! WHYYY?? Så bortkastat - man kan i alla fall aldrig planera ngt när det gäller barn! Förra veckan skulle jag och Alice till "boka-boka" (biblioteket i en normal hjärna) och vi skulle köra hemifrån elva. Klockan HALV FYRA lämnade vi 'Birgersson Casa' - svettiga, ovänner och trötta. DET var den planeringen det! Så blir det när en 3-åring matvägrar, vägrar borsta tänderna och skriker "dumma mamma", haha. Planering?! My ass!
 Ska se om jag kan brotta ner maken i dubbelsängen nu. Alice sover i egen säng inatt - wohooo! Nu jävlar kan man kolla text-TV och smörja in händerna med Helosansalva - med lampan tänd! DET är kvalitétstid för en småbarnsmamma! *skratt* (Jag undrar bara...vad f-n hände egentligen?!)


Over and out.

/ /Meekatt

6 kommentarer :

 1. Tänk att dom lyckas fånga viktväktarna sådär på pricken!

  SvaraRadera
 2. Äntligen tar du tag i detta, hahaha! Härligt, den här ska jag absolut följa! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jadu, inte utan att man ser vissa likheter emellan dig och Tiffany. *lol* Lika diskreta på nåt vis, hahahaha. Underbart! Välkommen till blogg-familjen! <3

  SvaraRadera
 4. Hahahahaha du är ju bara för underbar vännen! <3

  Äntligen en ROLIG och samtidigt FANTASISK människa som bloggar, som ALLTID får en att skratta! (ursäkta ni andra, men ni hade förstått om ni känt Malin, inget illa ment mot er!)

  Just ja kan du inte få Freddy att skaffa Facefuck? :O Det vore nåt det!

  Du har inget val, men frågar dig ändå! Vill du bli länkad på min blogg? (här kommer en parantes. synd du inte valde wordpress, den är bättre än alla andra ;) kan förklara sen.)

  Nej nu blir det kaffesump för att sedan till jobb! Ha en underbar dag familjen KNAS! MASSA KRAMAR

  SvaraRadera
 5. En frisk fläkt i blogglandet - uppskattas starkt! :D

  SvaraRadera
 6. Em: Ja, eller hur? Men du var ju ett proffs - Tiffany hade INTE gillat dig och dina hemgjorda pointsfria Pizzor! ;)

  Brim: Tack vännen! *kram*

  Jadu...Freddy på facefuck kanske skulle va ngt, haha. Undrar bara hur hans "privatliv" skulle fixa det?! ;) Jag läste på lite om wordpress, men blogger verkade passa min simpla hjärna bättre!
  Och ja, länka på du, ska lägga upp lite länkar på min med och du kommer garanterat med - men jag frågar inte först...för sån é jag! ;)

  Kram till alla!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!