torsdag 13 januari 2011

Tårar, Jesus & Administration!

Då var det torsdag, Alice är på dagis och här sitter man och gråter till Oprah!?

Ingrid Betancourt berättar om sina 6,5 år som FASC-gerillans fånge i djungeln och hur det var att äntligen få återse sina två barn på flygplatsen - och inte ens Geisha kan stoppa tårarna här hemma! Hennes bok "Even Silence Has an End" ska jag minsann ta och beställa och detta kommer alltså bli den 4:e boken jag läser hittills i mitt 31-åriga liv! Vem vet, jag kanske lär mig att uppskatta...allt?

Imorse hade jag behövt lite "jag är glad att jag har det så bra-känsla" när Alice hoppade upp på min svullna mage med inneboende klockan kvart i sju och skrek "MAMMA!! JAG HAR HITTAT JESUS!!"
Ja, det ÄR ju jättebra att han har återuppstått och att jag nu kan plocka undan julkrubban för i år, men klockan kvart i sju kändes det inte jätteviktigt! Och jag hoppas innerligt att detta inte var Alice "Hallelujah-moment". Enligt Polisen är man numera JÄTTEFARLIG om man tror på Gud! TUR att Alice inte åker buss! (Jesus var föresten i Alice lilla BRIO-spis)


Lite nyhetsuppdatering innan jag tar tag i pluggandet igen:

"Ulf Lundell: Jag ska till Läkaren!" - Glöm inte patientbrickan! Och håll urinet i blåsan i två timmar om de ska ta Klamydiaprov! Jag ska också in idag och upptäckte imorse att jag faktiskt blivit TRE centimeter längre på bara två veckor!! Mitt BMI håller sig dock stabilt!

"TV4 stoppar Björn Ranelid" - Tack TV4! What took you so long?!  (Undrar dock  VAR de stoppat honom)

"Snart dags för PSP2" - Och DÄR åkte Antons PSP i golvet!! Ajdå...en olycka händer så lätt! ;)

"Gå ner i vikt - utan att byta matvanor" - Amputera istället kroppsdelar du känner att du kan klara dig utan! Vänster arm?

"Öhlund raderade ut Ovetjkin totalt!" - Eftersökandet upphörde inatt vid tretiden på grund av mörker men återupptogs igen på morgonen! Vi håller alla tummar för att han ska hittas vid liv! (?)


Nej - lite Te, flingor och 16 sidor Administration  - Yeyh! Snart är det fredag vänner!!! Alice frågade imorse "Mamma - är det Fredagsmus imorgon?" Jag svarade Ja...och hon sa "JA!!!! Då är det LÖRDAG idag!!" Bright light... ;)

Ha en bra dag alla och inga "-Oh my God" i kollektivtrafiken idag!!

//Meekatt.

3 kommentarer :

 1. Jag AVGUDAR din blogg! <3 SKRATTAR SÅ TÅRARNA SPRUTAR, ÄR JAG LEDSEN ELLER GLAD? Nä jag tror jag dör en smula! HAHAHAHHAHAHHAHAHA!!! TACK för detta fina initiativ vännen!!!

  Tänk att du fått en "kristen" dotter, inte illa, det börjas tidigt! "MAMMA!! JAG HAR HITTAT JESUS!!" Folk kommer tro jag är sinnessjuk på jobb idag, jag kommer gå runt och skratta hela tiden idag! Jag kan riktigt se det framför mig.

  Min sista dag på jobb idag. Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul att bloggen uppskattas! ;D

  En kristen dotter...hjälp mig!! hahaha

  SvaraRadera
 3. Vilken talang du besitter Älskling! :)
  Sjukt roligt!! Jag säger bara: Johan Glans och Anders Jansson ni bör se upp, för det finns en skåning som har roligare humor än ni! ;)

  Keep up the good work, så ses vi till middag.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!