fredag 21 januari 2011

Sparvöga, Prins Daniel & Let's Dance!

Fredag!!!

Bra jobbat igår Sverige! Där satt den som en fläskläpp! Tur att Larholm hade piggat på sig och TUR att en utav motspelarna spelade med cyklop!

Alice fick va ledig idag efter en sen kväll hos idolerna Anton & Anna i Bjärred igår. På vägen dit igår somnade jag i bilen och vaknade i MALMÖ! Freddy satt och drömde sig bort vid ratten med "Sparvöga" på högsta volym (hahahaha). TUR jag vaknade i Malmö - man vet ju inte hur långt han hade fortsatt?! Stackars Freddy...all denna nostalgi...och för en gångs skull en TYST fru. Måste varit ett utav hans bästa ögonblick! 
När vi skulle köra hem gick inte bakluckan att stänga, då låset hade "vänt sig"? - så Freddy fick sitta och hålla i ett rep hela vägen hem! DET var också lite kul... *fniss*

Lite uppdatering på nyhetsfronten:


"Tjuvarna snortade "kokain" - som var aska ifrån död man" - Man får ju hoppas att mannen ifråga inte hade några speciella önskemål om var hans aska skulle spridas. Jag har iofs svårt att tänka mig att han ville spridas i hjärnan på en idiot...?


"Brevduva avslöjad - som knarksmugglare" - Duvan häktades vid tretiden igår och nu väntar vidare förhör. Duvan har begärt Leif Silbersky som juridiskt ombud och förhandlingarna ska dra igång under måndagen.


"S väljer Nuder...om han säger Ja" - Återigen - säger inte ett ...uder alltid Ja? (Ja, jag tycker fortfarande att det är ett roligt efternamn!)

"TV4:s Småstjärna hade sex i kanal 5:s tittarsuccé. Agneta Sjödin ser först inte kopplingen - sedan blir det uppenbart "exakt samma rörelseschema". - Men Agneta!!? Usch!

"Deppad? Du kan få hjälp av ny app" - Gå in på http://www.malinbirgersson.blogspot.com/  + Lägg till på hemskärmen ;)

"Svensk ekonomi - stark som Pippi" - Eeeh? Tittade nyss i min plånbok - och innehållet var mer som Nils Karlsson Pyssling...

"Prins Daniel har blivit en Tulpan!" - Nu får ni sluta kasta skit på Kungahuset! Han har ANPASSAT sig efter konstens alla regler och det är fel i alla fall? Nej, skämmes!  Jag ser inte alls likheten!?

("Nu kan du snart bära hem ditt eget krispiga exemplar av prins Daniel" kan man läsa på svenskdam.se. Ja, han skulle man kanske sätta tänderna i? Men, är han uppblåsbar tro?)

Let's Dance ikväll!

Alice vaknade vid åtta idag och det första hon sa var "Mamma, är det mus idag?!" Och ja - det är ju Fredagsmys idag - veckans bästa kväll...förutom att vi alla är dödströtta redan vid nio och återigen sitter och klagar över att man måste ha nyheter mitt i Let's Dance. Nu råkar ju jag tycka det är ganska kul med nyheter - men det är ju i min hjärna...

//Meekatt.

Ps. Nu har självaste Drottning Silvia varit inne på min blogg och skrivit "Tack" under mitt inlägg om Kvällsöppet med Ekdal! Man blir ju en decimeter längre - och det var precis vad jag behövde inför nästa invägning hos barnmorskan! haha Ds.

2 kommentarer :

  1. Hahahahaha, KLART att det är Drottningen som följer och kommenterar din blogg!! Det gör väl alla?! ;D

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Lysande - som alltid!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!