tisdag 11 januari 2011

Simpson, Nyheter & Koägg!

Ibland undrar man om hon skämtar med en....eller om hon verkligen är sån här..?

Klockan tre inatt vaknade jag av att Alice gallskrek ifrån sitt rum. Jag (och min otroligt smidiga kropp efter gårdagens träning) kastade oss upp ifrån sängen, trampade på Skrållan-dockan och slog armbågen i dörrkarmen. Det är FANTASTISKT att vara mamma! När jag väl kommer in i Alice rum, sitter hon på sängkanten och gråter och säger "Mamma, jag vill INTE vara Simpson mer!!" Min lilla prinsessa(?) ligger alltså och har mardrömmar om att hon ska vakna som Homer Simpson!? Måste ju finnas värre öden...? Tänker...flerbarnsmor, förskollelärare eller varför inte Fredrik Reinfeldt? Då vaknar jag hellre som Homer Simpson! (Undrar dock var drömmen kom ifrån...kan det vara min kropp som påminner om Homers?) Nåja, det ska väl bli människa av henne med! Och ja, jag kommer väl överleva som tvåbarnsmor...!


För er som inte orkar ta er in på Aftonbladet - här kommer Dagens Nyheter - My way!

"Kropp hittad" - Ja, jag VAR på gymmet igår! Så jävla chockade kan de inte ha blivit?!

"Freddies tröja ska betala för hans bröllop" - Hoppas verkligen detta är rättstavat så det inte är min Freddy som ska sälja sin nya Dressmantröja!? Han SA att han tyckte om den! Dessutom...ledsen älskling, men det skulle inte ens räcka till en övernattning på Kvidinge Camping!

"Ville vräka familj - rev trapporna!" - Det HÄR är bra tycker jag! (hahaha) men HUR F-N SKA DE NU KOMMA UT?!?! (Kan ju tillägga att vår kära hyresgäst i strandhuset inte betalt hyran och jag starkt överväger att göra ett liknande drag. Ytterdörren skulle han nog sakna...?)

"Michael Douglas: Tumören är borta!" - Tadaaaa?!

"Skyhöga matpriser orsakar kravaller" - Ja, fatta!! En McFeast och company kostar numera 62 kronor!!! Det är ju inte konstigt att folk blir upprörda?!

Nej, nu ska jag och lillfisen ratta mitt biega Kinderägg mot Gräsås city (hahaha). Man kör norrut på E6:an....sen kör man av på den "bonnigaste" avfarten av allla...sen kör man så långt ut i ingenstans som man bara kan på en full tank....DÄR bor Jossan! Precis mellan skylten på tuppen - och "koäggen"?! ;)

Ha en bra dag alla! Och en extra hälsning till alla ekonomer där ute! *asg* //Meekatt


3 kommentarer :

 1. HAHAHAHAHAHAHA - underbar länk!
  Men allvarligt talat Malin: KOÄGG??
  Ha en bra dag vännen! Kär försiktigt i halkan, kram Sarah.

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHAHAHAHAhAHAHAHA!!! Ingen annan, och jag menar INGEN ANNAN, får mig att skratta så hjärtligt som du gör! Jag är också så jävla glad över att vi fått tillbaka kontakten!!!

  Rolig dotter du har men synd om na! "Mamma, jag vill INTE vara Simpson mer!!" AWWWW lilla tösen, vad har du gjort med henne? Fast så är hon ju din dotter. Du ska nog fundera på att skaffa en drömfångare till henne också, en som fungerar!!!

  Vad bra upplägg med nyheterna, det ÄLSKAS!!! Jag SKRATTAR SÅ TÅRARNA SPRUTAR!!! Fortsätt så, så slipper jag öppna Aftonbladet överhuvudtaget någonsin mer!!! Förresten skriv in följande adress: "http://www.aftonhoran.se/" och se vadsom händer, Hahahahah!!! Det är inget virus!

  Koägg? Inget förvånar mig längre! Jossan, eller ska jag säga "Kossan" verkar ju bo bra, Hahahah, eller inte..

  Hur blir det med festen??? ALLA undrar och LÄNGTAR!!! Det kommer nog att skrivas om den i alla skvallerblaskor!!!

  KRAAAAAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAR <3

  SvaraRadera
 3. Äntligen lite nyheter som är intressanta, hahahaha! Hur roligt som helst! Du är ju bara underbar Malin! Måste ses snart! '
  Kram Jenny

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!