onsdag 12 januari 2011

Plugg eller skvaller?

"Jag var 49 och han var 35 och det var faktiskt jättekul!"

Grete Qviberg ifrån "Ladies på Östermalm" hade ett förhållande med en yngre man och det var såklart "trevligt"! No shit!? Men att hennes man lämnade henne för en yngre kvinna är ju SKANDAL! Det HÄR måste hon såklart tala ut om inför hela Svenska folket hos Malou von Sivers! Självklart!

Försöker koncentrera mig på  Kundreskontran och Fakturahantering men det är lite svårt att INTE lyssna på TV:n. Och snart ska det skvallras om självaste Kungen och "Kaffeflickorna"! Måste ju ses!! Man kan ju lära sig ett och annat...om kaffe...?


Nej, nu måste jag ta tag i pluggandet. Har egentligen ett par timmars Administration att fixa men upptäckte till min stora förvåning att läraren skickat samma uppgifter till mig som jag gjorde i kursen Organisation. Bright light?! Ska jag nu ifrågasätta honom, göra om uppgifterna eller helt enkelt bara skicka in mina gamla uppgifter som han redan gett mig högsta betyg på? hehe

Jag tror jag gör det sistnämnda. Då får jag lite tid på mig att skriva klart mitt överklagande till Rektorn på Björnekullaskolan i Åstorp. Hörde ju imorse att man ska få lov att överklaga sina betyg ifrån årskurs 9! DET ska jag fan göra! hahahaha

Ha en bra dag! Over and out! //Meekatt.

1 kommentar :

  1. Åh, var hittar du alla roliga bilder? HAHAHAHAHAHA Jag bara älskar ditt sätt att skriva! Överklaga betygen från nian kanske man skulle göra! *LOL* Kram Sarah!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!