tisdag 11 januari 2011

Mus, Jesus & Helosansalva!

"Men mamma!! Jag VILL släcka lampan!! Jag vill faktiskt ha MUS!!!"

Ja, nu var det ju MYS hon ville ha med bästa tjejkompisarna Lina & Lovisa och hennes ringa ålder får väl ursäkta henne ett tag till, men snart måste hon få koll på begreppen!? Kan ju bli pinsamt det där! ;)

Nu har vi landat i Birgersson Casa efter en heldag hos Jossan i "långtbortsomfan". Alice tjatade hela vägen hem om att hon behövde "FAKTISKT en egen iPhone!!"...och ja, det är klart att hon gör!! Hur ska hon annars kunna spela Memory, kolla roliga klipp på SVT-play och fota mamma ifrån alla vinklar!? Vi får ta och be mobror Anton om en - han verkar ju få nya hela tiden i alla fall! ;)

Jag och Alice hade en ganska långvarig....konflikt (= vi hatade varann en stund) i bilen på väg till Jossan idag. Hon ville nämnligen inte ha bälte på sig i bilen och det ÄR ju ganska viktigt...i min hjärna. Efter 15 minuters "krig" tittar hon på mig och säger "Mamma, lilla vän. Lugna ner dig lite nu så inte Polisen kommer och tar dina bröst!" Vad gör man då? HUR ska man kunna hålla sitt "angryface" efter en sån kommentar!? Skitunge! *suck* Man kan ju bara älska henne!


Imorgon ska jag ta mig an årets tråkigaste uppgift - städa bort julen! Helst vill jag bara ta en stor svart säck och kasta ner all färgglad skit och granhelvetet och köra till Tippen (= mitt absoluta favoritställe - jag vet Brim!). Men Freddy skulle nog bli lite förvånad nästa jul...? Skulle iofs kunna köra en liten nödlögn och säga att vi ska fira en "stilren" jul...för det gör alla andra!? Jag verkligen hatar julpynt! Inte en enda Tomtejävel passar in i min inredning! Det ser ut som att jag klätt ut huset för maskerad! Så morgondagen inleds med en storstädning där jag hoppas att alla håller tummarna för att "Jesus Birgersson" ännu en gång ska återuppstå - men nu i Barbie-lådan eller i Bondgården där jag fann honom sist! Alice har ABSOLUT INGET med hans "försvinnande" att göra - Åh nej! Och att det ligger en liten Hello Kitty-figur i krubban nu är ju ingen ledtråd... :/ Dessutom är det inte ALLS konstigt att Josef och den ene "Vise Mannen" funnit varandra i halmen...i juletid sker mirakel - så är det ju bara! (Mamma skulle gråta om hon såg krubbans inredning, den fick vi ALDRIG röra, haha)


Nej, klockan är låååångt över läggdags! Nu ska jag brotta ner Freddy, smörja händerna  med Helosan och tvinga honom se TVÅ avsnitt av VÄRLDENS i särklass bästa TV-serie - "Days of our lives". Här snackar vi kvalitetstid! ;)

Och TACK Jossan för att du nu försett oss med en livstids förbrukning av Helosan-salva, hahahahaha! Jag älskar dig! ;)

Over and out. //Meekatt

1 kommentar :

  1. HerreGud vad mycket HELOSAN! HAHAHAHAHA
    Din dotter är ju bara underbar!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!