lördag 22 januari 2011

Lördag, Städning och Hipp Hipp!

Nej, jag måste ju göra en snabb uppdatering innan ni häller i er Lördagsvinet och försvinner in i "Åh-vad-det-är-skönt-att-det-är-lördag-känslan". Vänta bara! Imorgon vaknar ni med "Var-fan-tog-helgen-vägen-känslan" och nej...jag är inte ALLS bitter för att jag inte får ta ett glas vin till maten ikväll! Nej jag ÄLSKAR vatten - och för att få den där riktiga "fest-känslan" blir det Pommac ikväll! Wohoo!


Idag har vi storstädat hela huset...vilket innebär att man inte kan öppna ett enda skåp här hemma utan att riskera allvarliga skador. Fatta så MYCKET man kan få in i en garderob ifrån IKEA!? Tre stora lådor med "bra att ha-grejor" (enligt Freddy), en stor säck med barnkläder, lite extratäcken och kuddar samt alla skolböcker och viktiga papper jag äger kastades in i min redan överfyllda garderob - så om inte hela skiten förvandlats till en Narnia-garderob vill jag passa på att VARNA den som öppnar först!! (Freddy!)

Anledningen till att vi städat är såklart att vi ska ha gäster ikväll. Annars städar man väl inte?! Om en liten stund kommer världens bästa tapetserare Pontus på middag och filmkväll! T'änkte skriva "kommer Pontus på Lördagsmus" - men det kan ju misstolkas(?)....inte minst av hans fina flickvän Helen som ligger hemma i Malmö och kommunicerar med huvudattraktionen i badrummet. "Stackars prinsessan" sa Alice som sett en massa bilder ifrån Halloween 2009. Helen kommer alltid va "Pissen" för henne... ;) Krya på dig!!

***********************************************************************

"5 000 kastas ut ur systemet" - Ja vafan, "Det ska räcka till alla" som kloka Thelma säger och sortimentet på Systembolaget i Laholm är inte oändligt! Skärp er! Socialförsäkringsministern säger att "det finns inte några perfekta system" men han om NÅGON borde väl veta att behovet efter starka drycker växer i takt med att hans plånbok krymper?

***********************************************************************

Nej, nu kommer Pontus snart! Vi försöker lära Alice att inte döma folk efter utseendet men ja...jag hoppas verkligen att han tagit tag i sin klädstil sen sist! 


Ikväll klockan 21,00 är det HIPP HIPP - missa inte det!

//Meekatt.

3 kommentarer :

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 2. haha du är en blogg queen!!
  saknar er så, kom på oväntat besök snart. Jag bjuder iofs inte på gevalia men en kopp zoegas eller ett glas vatten till dig kan man ju alltid ordna fram ;)
  å Pangkakor till sprallis hehe.

  kram från Lina och Visas mamma!!

  SvaraRadera
 3. ASG..

  Alltid lika trevligt och läsa din blogg.
  Mungiporna har en viss dragning till och fastna bakom öronen.

  Hehe, Trodde ingen hade så fyllda garderober som jag...fniss
  Tror jag ska ta en bild på min städgarderob och skicka till dig..*L*
  Kanske en tävling för oss bloggföljare.
  "Värsta garderoben"

  Min lördag på pricken...
  Käka, dricka vin, kolla Lets Dance och sen somna lagom till resultatet...ASG

  Söndag idag...dan efter städningen.
  Dags och plocka fram det som åkte undan igår...ASG

  Hihi,
  Nu tycker jag Lina och Visas mamma är stygg.
  "Sprängfyllda Pangkakor"...
  De Alice en hjälm...

  /Anondoderorsos

  Som funderar på ett varmt bad med bubbelmassage.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!