torsdag 20 januari 2011

Kungahus, Nakenhet & Porr!

Fastnade framför premiären av Kvällsöppet igår och är fortfarande lite upprörd!

VD- Janne (Scherman) är ju fantastisk! Här fick han alltså fått HEM ett PERSONLIGT litet kärleksbrev ifrån självaste Drottning Silvia till morgonkaffet och SKVALLRAR! Nej, fy skäms! Här försökte Drottningen få lite kärlek och blir istället utskälld inför hela svenska folket för att hon inte sitter på Nyhetsmorgon och gråter ut!? Nej...skämmes Janne! Här hade du jäklar halva inne - men snubblade på mållinjen...

Tänk att allas vårat Vaxkabinett har fått liv - och att svenska folket fortsätter att förvåna sig över att det faktiskt bor MÄNNISKOR där inne! Och nu tror sig Jan Scherman vara Geppetto himself! Nej, jag ska chocka er alla - ordentligt:

1. Kungen bajsar!
2. Drottningen fiser!
3. Alla barnen har blivit till genom samlag!!
4. De äter mat!
5. Ibland...ser de på TV med!!Ekdahl talade om att vi i "Ett personfixerat statsskick" har rätt att kräva SANNINGEN av alla offentliga personer och tydligen borde Silvia ägnat hela sitt liv åt att forska kring sin far och hans levende. Ja, för vår Drottning har ju bara suttit hemma i Vaxkabinettet och pillat näsan alla år? Hon har ju VERKLIGEN inte bidragit till en massa BRA för världens alla utsatta barn? Skämmes Ekdahl!

Janne "skvallerbyttan" Scherman var så till sig i byxan över sitt livs första kärleksbrev att han till och med hade tagit med sig detta PRIVATA brev till studion. Ekdahl sa ett par gånger att " Vi vill inte läsa upp brevet för det var faktiskt helt privat" men avslutade SJÄLVKLART programmet med att (efter att ha skickat runt brevet i publiken) läsa det inför hela Sverige. Du kommer då jävlar aldrig få några kärleksbrev!

Ja, sen övergick debatten till mer avslappnade ämnen som nakenhet och porr. Ronny "filmkritikern" Svensson hade fotats naken av allas våran lille Bingo Rimér som nog aldrig sett så mycket hud på en och samma gång! Men - Yeyh Ronny! Tummen upp för nakenheten! Amelia Adamo var sur för att hon minsann hade visat MER av sin nakna kropp på sin Photo shoot - men här tror jag att Ronny och Bingo gjorde ett klokt val av att spara lite till fantasin.... Slutligen slängde man ur sig en snabb fråga till Janne-VD om huruvuda det var ok att TV4 som äger Canal+ sänder PORR! Och DET var helt ok! Tummen upp för nakenheten återigen! Men - en tumme i r-ven på Janne som var tvungen att kasta skit på Drottningen !
Kungahus, nakenhet och porr i en salig blandning! Kvällsöppet med Ekdal är igång för säsongen och här hemma i TV-soffan kommer känslor att flöda, haha.

Sifo hade föresten gjort en undersökning om vad vi svenskar tittar efter när vi söker en partner och tydligen var det ärlighet och humor som stod högst på listan. Sämst till låg spontanitet - tydligen hatar vi "Hej, jag hade vägarna förbi-människor" så NEJ - jag ska inte göra det obekvämt för gymmet idag! Jag ska tygla min spontanitet och stanna hemma!

over and out.

//Meekatt

(http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article8392424.ab)

2 kommentarer :

  1. Ingen kan recencera som du, haha. Och jag håller med. Pinsamt av TV4:as VD att visa upp brevet!
    Ärlighet & Humor på toppen, ja då vinner ju du i alla fall ;D

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!