måndag 17 januari 2011

Kossor, Sexarbeten och Kändisresor!

Måndag! Wohooooo!

Alice på toaletten i morse: "Mamma, igår när pappa och jag var på Bondgården såg jag en kossa!"
Jag: "Åh, var den stor?"
Alice: "Ja, den var jättestor! Och den hade en halv!"
Jag: "En HALV vadå?"
Alice: "Ja, en halv kossa hade den mamma. En liten söt halv!"
Jag: "Du menar en KALV va gumman?"
Alice: "Jahaaaaaaa! Då förstår jag lilla mamma. Vad DUKTIG du var som lärde mig det!"

Ingen kan idiotförklara mig som den tösen! *suck* Men som Anders sa - det kunde f-n varit en halv! Så var det ju hemma hos mormor och morfar när man var liten. Man gick ut på "lon" för att kela med kattungarna och plötsligt hade man en HALV gris framför ögonen som hängde där och droppade blod! Inte konstigt man älskar skräckfilmer!!?

Nu har jag följt min del av HANDLINGSPLANEN -
- jag har sökt sex arbeten! (= sex st arbeten alltså)

Fastnade lite extra för en del annonser på Platsbanken - tänk vilka tjänster det finns där ute:


"Scorett söker Original" - Lysande! Det finns något för alla! Till och med för "Kutte Bög" och hans polare! (=ett gammalt Åstorps-original. Skäms för att jag minns!)


"Båstad kommun söker Städare" - Lite förvånande att den Skånska maffian så öppet söker efter resurser - men ja...It´s a dirty job...but someone has got to do it! Som gravid har jag lite svårt för tunga lyft, så jag hoppade över just den här tjänsten.


"Laholms kommun söker semestervikarier" - Yeyh!! Det HÄR är ett jobb för mig! Arbetsnarkomaner inom vården vägrar ta ut sin semester och nu söker man alltså vikarier - som kan göra det ÅT DEM! Hoppas på fint väder - jag ska ligga på stranden åt Ulla, 57 veckorna 28-32!


"Mystery shoppers i Falkenberg" - Kan man få betalt för det? Jag ÄR ju redan en sån! När jag kommer hem ifrån Ullared - med 8 stora kassar - och Freddy frågar vad det kostade säger jag "Ingen fara älskling, gick bara på 1500 kr!"


"Personlig assistent i Landskrona kommun" - Anders!! Nog fan för att du är den "bekväme" av oss - men det här var lite överdrivet!!


"Medicinsk Fotvårdare" - Oh My God! Jag mår illa. Går det bra med en MEDICINERAD fotvårdare?!


"Varbergs kommun söker Guide under juni-augusti" - Det HÄR är ju klockrent! Freddy skulle behöva komma ut ifrån kontoret lite och med sin dialekt och erfarenhet som "GöranSvenska Kändisresor" är han ju den perfekta kandidaten för detta jobb! Och ja, behövs det en "Julanta" är jag förberedd! ;)


Jag skickade in hans CV och lite bilder ifrån Halloweenfesten 2009.
 Håll tummarna för Freddy allihop!


Ha en fortsatt bra måndag alla! Nu ska jag hämta mitt lilla monster på dagis!
Ikväll är det Konferensresan - i särklass det sämsta programmet som går på TV i vår - måste ses!
//Meekatt.

8 kommentarer :

 1. Bästa bloggen! Har nu tipsat mina kollegor, så att man kan snart kalla detta för en politisk blogg;).
  Kram din politikerkusin.

  SvaraRadera
 2. Din dotter är ju bara underbar! Skrattar alltid högt när jag läser din blogg. Hela kontoret stirrar på mig, haha.

  SvaraRadera
 3. Hahahahahahahahahaha, Freddy!?! Underbart!! Kram Jenny!

  SvaraRadera
 4. Tack gumman för att du la ut den fantastiska bilden! Festen var i alla fall hemskt kul, och det är alltid kul att klä ut sig till sin stora idol!
  Förresten, vad klädde du ut dig till Älskling? ;)

  SvaraRadera
 5. Du är Bäst! Vad får du allt ifrån!?

  Snart är jag beroende av din blogg... Snart, jag menar att jag ÄR fast!...

  För en liten stund kan man le... för att sedan hamna i verkligheten igen :(...

  Kram Tessan

  SvaraRadera
 6. *ASG* VAR din man verkligen utklädd till Göran? Det är ju helt hysteriskt roligt! Vadå spöktema? ;D

  SvaraRadera
 7. Kutte Bög! Honom hade jag helt glömt. Han brukade fresta med jordgubbar och en tia om man satt å hängde med honom vid hans grönsaksland. Måste varit kring åren 1981-1983. Sedan lämnade jag obygden och minnena av hur vi brukade slita upp hans planter om kvällarna. Uppdatera mig på honom - lever han ännu kvar i byn eller gömmer han sig i Kambodja idag?

  SvaraRadera
 8. Hahaha, jag lämnade "byn" för många år sedan och har aldrig tittat bakåt! ;)

  Men jag tror bestämt att han dog för ganska många år sedan. Minns att han hängde mycket på "Matbiten" och drack varm Oboy och köpte stenar av oss för 10kr/st när vi var små.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!