måndag 31 januari 2011

Kiss, Sex på badet och en Idiot!

Efter tre(!) timmars sömn vaknade jag imorse av orden "Malin, du ligger i kiss!!" Allvarligt!? Ja, JAG hade inte kissat i sängen - men Kravallis sov tydligen jäkligt gott inatt...suck. Ibland är det extra underbart att va mamma! Upp kom jag i alla fall - arg som ett bi...och lite undrar jag om det inte var Freddy som hällt vatten i sängen bara för att få upp min lata kropp....hm?!


Jaja, jag släpade i alla fall mig ut till soffan, fick i Alice sin morgonvälling, på med "dagens outfit" och en "sån tofs som Hanna har"  i håret. Varje morgon ska man försöka komma ihåg vilken unge på dagis som har vilken frisyr  - för när Alice valt dagens frilla får det INTE bli fel! Ut genom dörren kom hon till slut och efter lite hot och mutor även in i bilen. I eftermiddag ska vi till badhuset igen...hjälp! Jag samlar kraft och hoppas att tärningen är död! Idag vill jag inte ha sex på badet och jag hoppas innerligt att "den stora håriga mannen med iPhonen" håller sig lugn - annars kväver jag fan honom mellan mina badbomber!

Ikväll är det Konferensresan - det enda programmet som faktiskt är SÄMRE än "Kungarna av Tylösand" - och det är ju faktiskt en prestation bara det! Måste ses såklart så att man kan sitta och säga fula ord om deltagarna i en hel timme! Nu har jag ju dessutom lärt mig lite nya tuffa uttryck i helgen så det ska bli kul! Det LÄR ju dyka upp ett och annat "Kioskmongo" på kanal 5 ikväll!

Det här måste ni bara se:Återkommer med nyheter ikväll såklart! Ha en bra måndag allihop!

//Meekatt.

2 kommentarer :

  1. Hahahaha, vilken film!! Hahahahahaha

    Hoppas det gick bra på badet idag! Väntar på nyheter här. De äör bara bäst! Hälsningar ifrån Erika med arbetskamrater!

    SvaraRadera
  2. Vi överlevde badet! ;) Nyheter kommer!!
    Hälsa gänget! KUL att ni gillar bloggen! Kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!