tisdag 25 januari 2011

Glass, Nyheter och Clownparti!

Alice i bilen på väg hem ifrån dagis: "Mamma, kan jag få en glass på vägen hem idag?"
Jag: "Nej gumman, inte idag. Det är väl inte lördag idag?"
Alice: "Nej, men det är ju kärleksdagen idag!"
Jag: "Kärleksdagen? Vad är det för en mysig dag?"
Alice: "Det är idag och då måste alla äta glass annars kommer draken och skjuter dig!"
Jag: *gör en våldsam u-sväng och sladdar in i Mc-driven!* "En Mc flurry Tobleronde tack!"

Efter en stund tittar Alice på mig och säger "Mamma, det är faktiskt lördag VARJE DAG i din TV-låda!" Vafan!? Min hemliga Geisha-gömma?? Låt mig va - jag är gravid! Nog med reklam - dags för Nyheter!

"Adriana 72, : Jag kan bli gravid igen. Världens äldsta mamma vill skaffa syskon till 5-åriga dottern men säger att "Det är ingen brådska" - Eeeh...nej...ta det lugnt bara....du har ju säkert fleeera år kvar att leva - och vem vill inte avsluta sitt livs resa med ett trasigt underliv på förlossningen?! Hallå!!?

Vargavintern gör comeback - och folk är förvånade över att vi skjuter vargar?

"Ales Stenars hemlighet avslöjas" - Nu pågår heta diskussioner i media om "Sveriges stonehenge" och hemligheterna bakom detta gåtfulla fenomen. HALLÅ?? Var detta ett riktigt utflyktsmål?! Var inte detta bara en tråkig jävla promenad man var tvungen att genomlida för att få äta franskbröd med rökt makrill och tigga glass i hamnen?? Fan, vilken miss...varför sa ingen något? Pappa? Farmor? Mormor?!

"Prylar och udda mat - nya föräldrastatusen" - Enligt Aftonbladets undersökningar är det ute med "Fredagsmus och chips". Nej, det ska tydligen vara Familje-Kinect och Macadamianötter. Herregud! Alice kommer ju snappa upp det här på dagis och kräva finsnask och underhållning UTAN TV!? Hur ska man ha råd med det här Mr. Reinfeldt?

"Per Nuder säger definitivt nej till partiledarposten. Vem blir det nu då?" - Men vafan!!? Ska det va så jävla svårt att värva en medlem!? Jag får väl offra mig om ingen vill ta sig an skiten! Hur svårt kan det va? Jag har ju värvat fler medlemmar till bloglovin på två veckor än vad Socialdemokraterna gjort till sitt parti det senaste året! Dessutom har jag badbomber! ;)

"Fixa resan i mobilen. Apparna som gör resan enklare" - Lysande! Så här fixar du din drömsemester på en timme: 

1. Ta fram din iPhone, en dunk vin och gör i ordning ett fotbad. Ställ fram skålar med ris, blandade exotiska frukter och Geisha. 
2. Drick en massa vin så du blir lagom yr - bläddra sedan mellan de olika apparna och kombinera läsningen med passande musik via Spotify. När du läser på om Kina - blunda och ät riset med fingrarna. Tvätta sedan händerna i fotbadet. När du bläddrar in på Thailands-appen -så kasta ner akvariefiskarna fort som fan i fotbadet och njut av exotiska frukter medans dina stackars husdjur mumsar på din fotsvett. När du äntligen når din slutdestination Mellbystrand och dess omtalade naturistparadis - kasta av dig alla kläderna, tryck i dig alla Geisha och sätt på waka waka-musik på hösta volym! Trevlig resa!
"Sökes: En ärrad outsider" - Dagens nyheter skriver idag att man nu kommit fram till vem man söker för partiledarposten och detta ska alltså vara "en ärrad outsider"? *vinkar med båda hänerna* Bring it on säger jag!

"Åkesson mötte biskopen igen" - Denna gången iklädd clowndräk! Tummen upp för grabbens fantasi! Man kan ju lätt bli lite stel i "seriösa sammanhang" men den här blåsippan har hittat en lösning som passar både honom och hans parti utmärkt! Heja heja!


"Eriksson rapporterar - vi växer starkt igen!" - Freddy rapporterar: Det gör min fru också!

Heja Sverige ikväll - 20,00! You can do it!

//Meekatt


6 kommentarer :

 1. Hahahahha! Åh, tack för att du tittade in till mig och lämnade kommentar, så jag kunde hitta till dig och få mig ett rejält skratt! :-D

  Du skriver ju helt enkelt underbart! Längesen jag skrattade så (väckte visserligen lilltrollet som jag just nattar men det var det värt!), du har mig fast!

  SvaraRadera
 2. Jag skrattar så jag får kramp i hela kroppen! Det här var den roligaste bloggen jag någonsin läst! Åkesson i clowndräkt - 10 poäng! hahahaha

  Mållös. Men lysande! /AndersJ

  SvaraRadera
 3. Alltså seriöst? En domän? Jag hoppas du valde www.rondellflickan.se!!! Hahahaha!!!

  Tack för ditt fina omdöme och David Batra Tröttnar man aldrig på, HUUUSNEGER HAHAHHAHA!!!!
  DU JAG HAR VARIT PÅ FLYKT I HELA MITT LIV! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

  Du har också gjort om din ser jag, snyggt värre!!!

  Och tack som vanligt för dina fantastiska inlägg, din blogg är bäst i universum!!!

  Hälsa Freddy också!!! Massa Kramar!!!

  .P.S. Nu har jag börjat längta efter badsäsongen på allvar!!! .D.S.

  SvaraRadera
 4. SV: Det är ju bra tankesätt:P :D

  SvaraRadera
 5. Hahaha vad gulligt! Klart att du inte ska ha en tv låda om det inte är lördag! ;)

  SvaraRadera
 6. Cicci: Hihi, tack för fina ord!! Vad glad jag blir!

  AndersJ: Ja, om du bara visste vilken garderob den grabben har! ;) Tack!

  Brim: Njae, rondellflickan var upptagen så det fick bli Meekatt.com :) Åh bada!! DET måste vi göra snart!!!

  KarinaT: Eller hur? :)

  Likkan: Va?! Har inte ALLA gravida mammor en Tv-låda? *skratt* Nu har jag flyttat min till hemlig plats...får se hur länge det funkar!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!