fredag 14 januari 2011

Fredagsmus och Råttbett?

FREDAG!!!!
Ja, då var det bara några timmar kvar på arbetsveckan och jag har en liten uppgift kvar att göra innan jag kastar bort skolböckerna! Sökte föresten på Eniro.se efter "Geten" men han har visst skaffat hemligt telefonnummer. Där rök mitt överklagande av högstadiebetygen - jag får snällt fortsätta plugga!


Alice åkte i säng halv sju igår efter ett mindre matkrig. Hon var nog lite "uppe i varv" då favoriten Farbror Jimmie var här och lärde henne tillverka BOMBER av Kinderäggsinnehållet....(?!) Man skulle tydligen plocka ut leksaken ur det lilla gula plastägget, hälla i vatten och bakpulver....stänga och skaka......och POFF!!! Hm, det HÄR kan inte va bra att lära sig när man är TRE år Jimmie?! I kombination med hennes numera överdrivet religiösa tro - kan detta bli direkt livsfarligt!! *suck*

Lite nyheter innan jag tar tag i verkligheten:

"Har fortfarande lust" -  Det är ju härligt att den snart 54-åriga partiledaren Lars Ohly nu "talar ut" även om det här! Det är ju trots allt tredje äktenskapet ( i och för sig med samma parti) MEN att han fortfarande har LUST är ju fantastiskt! You Go Lasse-mannen! Att din andra hälft totalt tappat attraktionen till dig ser du inte som ett problem - ni behöver bara "ta ett steg till vänster"! Jag vet inte...Norge kanske?

"Beach 2011 börjar nu - få drömkroppen med en rockring" - Ät inte mer än vad som ryms i ringen!

"Josefin Crafoord: Skulle bara flytta bilen" - JAHAAAAA!!!! Förlåt Josefin!! DET är ju ok!?!

"Ipren kan öka risken för Stroke" - Kan det vara REKLAMEN?

"Stämmer fängelse för råttbett i penisen" - Till följd av tövädert drabbas nu även det nya Naturistfängelset i Norra Mellbystrand av översvämningarnas konsekvenser. Flera män fick under gårdagen transporteras till akutmottagningen i Halmstad med skador på sina könsorgan. Förutom bitmärken efter råttor upptäcktes köldskador och en del frakturer. Ansvarig för Naturistföreningen försvarar verksamheten och menar att det inte var Råtta som angripit penisarna - det var Mus!


Nej - plugga!!! Ha en bra dag alla! Glöm inte - FREDAG!!

//Meekatt.

1 kommentar :

  1. Lysande blogg! Underbar humor Meekatt! Skriv en bok säger jag!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!