fredag 14 januari 2011

Fredag, Let's Dance och Hallonopaj!

Nej, upp med hakan Malin!

Det är ju FREDAG! Om en stund kommer Freddy hem och vi ska hem till Anna, Tommie och fina Samuel ikväll. Hallonpajen är färdig och jag ska bara hälla över lite florsocker för att dölja mina och Alice smakprov! Ikväll är det Let's Dance och vi har övat våra mooves hela veckan - Birgersson-style! ;)

Men först - förberedelse! Ska man iväg och svira måste man göra sig snygg! Varning tjejer...han är het! ;)

4 kommentarer :

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 2. Det var nog det värsta jag har sett! *ASG*

  SvaraRadera
 3. Hahahahahahaha! Fy fan va skoj! Nu har jag snart backat tillbaka till början av din blogg och läst vartenda underbara inlägg, så nu får jag börja läsa långsamt. Annars tar de snart slut! Men hahahaha- så nedrans ful pose i badet. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, du är ju inte klok! Hur orkar du? Men ja, jag är ju glad att du är här inne! ;)

   Visst är han het bonden?! Hahahaha!

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!