torsdag 27 januari 2011

Days of our Lives & Bokbål!

Sådär - då var det Torsdag - lilltrollet är på dagis och jag ska ta tag i 140 sidor kommunikation. *suck* 

MEN så är det ju "Days of our Lives" på TV och det måste ses! Kan ju inte svika min älskade serie efter TRETTON år! Jag menar...en serie som erbjuder allt ifrån viktiga business-möten, fina middagar i balklänningar och bröllop på löpande band - till mord (ofta upprepade mord på samma person), besatthet, skilsmässor och återuppståndelse av döda människor...hur fräckt  är inte det?! Allt händer - hela tiden - men ändå händer absolut ingenting! Personer får reda på att de i ett tidigare liv varit legosoldater, präster, massmördare...andra personer blir besatta av djävulen himself, medan någon springer runt med piratlapp för ögat och är hysteriskt rädd för kortlekar!? Ena dagen sitter de på en restaurang i Salem - nästa dag springer de nakna i en djungel, föder barn som ingen vet vems det är för att sedan kidnappas av den onde Stefano Dimera (som dött minst 10 gånger under dessa 13 år) Jag bara älskar min serie!


Satt uppe sent igår och kollade på Kvällsöppet med Ekdal där Jimmie Åkesson återigen fick komma till tals - självklart i en "2 mot 1"-debatt. Liiite tufft av honom att ställa upp faktiskt, när han vet redan innan vad det går ut på. Efter en kort debatt och lite pajkastning övergick debatten passande nog till ämnet "nätmobbning". Tydligen är detta ett nytt fenomen och JAG kommer alltså inom kort få inkorgen full med hatiska mail, mängder av hotbrev och det kommer kastas ägg på mig inne på ICA MAXI - bara för att jag bloggar! Herregud!?

Robert Aschberg var på g och ville göra en svensk "Cops-version" av hela skiten. "Vi åker hem till de fega kräken och låter dem stå till svars för sina påhopp!!" Herregud - ett inlägg i Kissies blogg och Robban skulle va utbränd! Don´t do it! Du behövs ju för grannfreden!

Slutligen blev en bibliotekarie övertalad att köpa sig en Läsplatta och därmed slipper han kånka runt på böcker...(??!) Han MÅSTE ju få sparken idag?! 


Nej, lite verklighet nu...kommunikation!

//Meekatt.


3 kommentarer :

  1. Jag visste att det fanns fler som var fast i Våra Bästa År-träsket - *asg* Men 13 år är ju nästan sjukt. Fem år har jag kollat och min sambo vägrar inse tjusningen med galenskapen!

    En biblotikarie som förespråkar läsplattan? Ja, han är väl inte beroende av att folk vill läsa böcker?? haha

    Härlig blogg! /J.A

    SvaraRadera
  2. Tja!

    Måste säga att det var en av de bästa bloggarna
    jag besökt...!
    Keep up the good work!
    Verkar som vi drar åt samma håll, börjar "lukta" samarbete...???

    Ha det nice!
    //F

    SvaraRadera
  3. Floorballs: Waah - Tack F! Ja, vi är inne på samma spår, hehe. Länkat till din blogg i min blogglista! ;) Ha det!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!