måndag 24 januari 2011

Badbomer, Sex & Öl!

I över en timme fick vi beundra vårt lilla mirakel av 2011 års modell på TV-skärmen inne på Förlossningen idag. Tänk, att det är en riktig liten människa där inne - Lycka!! De hade fått ny ultraljudsutrustning, vilket gjorde att det tog lite längre tid - och dessutom erbjöd jag mig att agera "försökskanin" när läkaren ville prova de nya funktionerna...allt för att få se mer av min lilla bebis! Vid ett tillfälle när läkaren skulle visa en del funktioner för en kollega sa hon ngt i stil med "Det här är A.P.A.16 bla bla bla".

"EN APA??! HAHAHAHA" utbrast jag och Freddy samtidigt. De hade inte samma humor som vi...
Efteråt gick vi till cafeterian och käkade ostfralla...och därmed har vi klarat av vår andra date för i år! Barnfritt - wiiiih!

Idag bestämde jag mig för att ignorera skolarbetet, hämtade Alice tidigt och lät henne bestämma aktivitet för resten av dagen - BADHUSET! Skit, där sprack det direkt! Det var bara att åka in på Lindex och ragga baddräkt för en "2-personers-kropp med enorma badbomber" - men det löste sig efter lite svordomar och svett. Sen till andra problemet - KROPPEN! Ja vafan, man är ju inte nykär längre (<--- inte rakat benen på två veckor. Sa någon "APA?!") så det var bara till att sladda hem med mitt biega Kinderägg, springa in i badrummet - kavla upp jeansen till knäna, kladda på rakgel med manlig doft och låna Freddys bästa rakhyvel! (Förlåt Freddy.)


SEN var vi redo. Alice åkte iklädd jeans och baddräkt - bara jeans och baddräkt! Men nu provar vi ju en ny taktik här hemma - där vi VÄLJER våra fighter...och den här valde jag att avstå! Väl på badhuset var allt frid och fröjd. Alice var jätteglad och eftersom att hon "faktiskt är en jättestor flicka nu" skulle vi va i den mellandjupa bassängen HELA tiden, vilket innebar att hon fick minst en kallsup i minuten och nästan spydde i vattnet. Badlandet för de små - är ju för BEBISAR! "Där kan du lägga magen mamma!" tyckte Alice. Åh, vad skönt det hade varit!
Det fanns en jättestor röd tärning i frigolit som flöt runt i bassängen. Alice tog tag i denna och skrek över hela badhuset "TITTA MAMMA - JAG HAR SEX!!!" (Skjut mig!?) "Ja, titta Alice, vad duktigt du räknar", svarade jag och vi räknade prickar på alla sidor en stund. Sen trodde jag att detta var avklarat...men nej! Alice går istället runt till andra sidan bassängen och jag sitter på trappen i lugn och ro med den fina röda tärningen och tittar på henne samtidigt som jag försöker skyla mina badbomer ifrån "den håriga mannen med mobilen" som sitter och smygfilmar på kanten(?). Då skriker Alice över hela jävla badhuset: "MAMMA!! HAR DU SEX MAMMA??? MAAAAMMAAAA!?? VILL DU HA SEX??" Ja, jag måste väl älska henne - alltid...men ibland...sitter det lite längre in! *suck*

Efter vårt äventyr i badhuset sprang vi igenom duschen på 22 sekunder. Återigen - det är underbart med barn! Vadå tvätta håret?! Torka sig?? Deodorant?? Nej, lite vatten på foten - sen på med kläderna bara! Ringde pappa ikväll och frågade "HUR orkade du ha med oss alla tre på badhuset - varje lördag?!?" Haha. Och ja, nu förstår man ju varför mamma INTE var med! ;)
Väl ute i cafeterian var det fikadags och Alice fick välja själv, vilket resulterade i ett glas vatten, en Risifrutti med tre skedar och en chokladboll stor som hennes knytnäve, haha. Min tös det där! ;) När jag skulle beställa en kaffe sa Alice högt och tydligt inför alla i kön och "damen i kassan": "Mamma, ta en öl! Du dricker ju ALLTID öl!!" Där står man...med bebismagen i vädret....suck igen! Sen sträckte sig Alice efter en burk Cola Light och gav den till mig och sa tyst "Här mamma, här är din öl". DET sa hon tyst!?

Nej, nu ska jag krypa ner till min klorstinkande tös och titta på ultraljudsbilderna! Yeyh!

Over and out!

//Meekatt 

9 kommentarer :

 1. Underbar dag låter det som. Vilket team ni är;)
  Trots allt är det ju sex man vill ha, då får man omslag i Fia med knuff i alla fall?

  SvaraRadera
 2. *ASG* Du är helt fantastisk Malin! Ingen kan få mig att skratta lika mycket! Åh vad jag är glad att du börjat blogga!
  Vad spännande med ul och lycko er som fick se så länge. Vi var bara inne i en kvart! Men de kollar klart lite extra om de ser en apa, hahahahaa.

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hittade din blogg på Familjeliv.se och kan ju bara hålla med tipsaren. Det här är den roligaste bloggen jag läst! Tack för veckans bästa skratt!

  SvaraRadera
 4. HAHAHAHAHAHAHAHA Jag hade dött om min dotter skrek så till mig på badhuset!! ÅH vad pinsamt, hahaha. Men hon är ju underbar! Bloggen är verkligen galet kul! /Cicci

  SvaraRadera
 5. Du... NI är helt underbara... !!!
  Jag ser det framför mig! :) Alltihop! :)

  Tusen tack för skrattet jag fick ;) /Tessan

  SvaraRadera
 6. Pontus: Haha, ja visst är det 6 man vill ha! Men inte när man blir filmad av en stor hårig man!? ;)

  Jenny: Tack!! :) Ja, som apmamma får man nog räkna med lite extra kontroller! Hahaha

  Anonym: Wiiih - tack!!

  Cicci: Ja, det var lite skämmigt, haha. Men jag börjar bli van. Sån é hon! :) Kul att du gillar bloggen!

  TessanB: Tack fina du!! Kram!!

  SvaraRadera
 7. Hahhaha. gud vad jag skrattade!

  SvaraRadera
 8. Dina rubriker är ju bara bäst! ;D /Anton

  SvaraRadera
 9. Hahahahaha

  Minns en gång när jag och min syster va på stan med våra äldsta. Vi står i kön till bankomaten, syrran viskar lite lågt att hon har ont i magen och skulle behöva släppa sig och hennes son säger högt "mamma du fiser ju jämt högt när du sitter vid datorn"!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!