torsdag 27 januari 2011

Antikrundan, Looners & Ambam

Ja, jag är tydligen en nörd som kollar på Partiledardebatter, Handboll och Antikrundan när ni andra tuffa människor kollar på CSI Miami och Sveriges Värsta Bilförare...men sån é jag! Och tur för er att jag är nörd - jag håller ju er uppdaterade i allt man inte får missa! ;)

Antikrundan - herregud!! Jag sitter jämt och tror att det ska komma upp ngt föremål som jag råkar ha en identisk kopia av här hemma - och att alla mina ekonomiska bekymmer ska lösas i ett nafs...men nej. Jag har inga fula tavlor, inga gamla tennljusstakar eller skumma oljelampor. Och jag misstänker att det kommer dröja tiotusentals år innan mina Billy-bokhyllor blir värdefulla? *suck* MEN om jag nu hade haft ngt gammalt av värde här hemma...skulle jag INTE vilja att Knut Knutsson stod och "smekte mitt föremål", stönandes och flämtandes...han blir ju sexuellt upphetsad av det där! Waaah!!
På tal om sexuell upphetsning - på blogger - som är platsen jag bloggar via, finns det en "funktion" där man kan se varifrån trafiken till bloggen kommer. Den här veckan har jag fått in en massa läsare som googlat sig in genom att söka på "sex+ballonger", "looners" och "smälla ballonger". Hahahahahaha, hur kul är inte det? Här samlas vi alla - den ena knäppare än den andra! Men vafan, jag är inte sån! Jag smäller väl upp en sida med lite ballongbilder ifrån Alice födelsedagskalas!! Håll till godo gummi-lovers!

Nej, nu ska jag smörja in min kropp med Helosan och krypa ner till Freddy! Tveksamt om det funkar - lite hår på min kropp nu så kan ni kalla mig MamBam ;)


Meekatt!?

9 kommentarer :

 1. Tja Meekat!
  Du e verkligen en skön typ...!
  Vad sägs om att länka?
  Din sida är störtskön, perfekt mixad..!
  F--n vad jag "smörar"..vad säger du???

  //F

  SvaraRadera
 2. Tja!
  Du e ju helt awesome..!
  Nu tillhör du den lilla
  VIP klubb som har länk
  hos mig...!
  Det är som at vinna på
  lotto...hehehe!
  Nja men det lär ge trafik
  till dig & det är du VÄRD!
  Hoppas vi ses snart igen?
  //F

  SvaraRadera
 3. Jag får kramp i magen! Den filmen var fan det roligaste jag sett, HAHAHAHAHAHA. Bara älskar dig! Beroende är bara förnamnet!! ;D

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du är het Mambam - *LOL*.

  Hysteriskt, i vanlig ordning! Du är grym! ;)

  SvaraRadera
 5. Tack för årets skratt!! /Lena

  SvaraRadera
 6. HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHahHAHAHAAH!!!

  Vem av OSS är sjukast?!

  HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHahHAHAHAAH!!!
  HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHahHAHAHAAH!!!
  HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHahHAHAHAAH!!!

  FY FAN VA ROLIGT!!!

  Men missa inte Sveriges Västar Bilförare, jag skrattade så jag tjöt ner mig!!!

  På bloggen finns numera (ö)kända citat!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Floorballs: Bright minds think alike? ;)

  Sarah L: Ja, den filmen är helt sjuk...hahaha :)

  Andreas_Milo: Hahahaha, tack! Visst är jag?

  Lena: Herregud, hoppas det inte var sista för i år?

  Brim: Oj, ska vi verkligen tävla i det?? DU vinner helt klart! Du är ju inte bara rolig, du är konstig med! ;)

  SvaraRadera
 8. Helt seriöst Malin - sluta aldrig blogga! Du kommer bli rik på det här, vänta bara! ;D

  SvaraRadera
 9. svar: Jätte kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu uttagen så går in och kolla om det är du, om det inte är det så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
  kram

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!